Prijzen

Ons PMS programma kan worden gehuurd op jaarbasis. Bij de huurformule wordt rekening gehouden met het aantal kamers om het voor een klein hotel ook allemaal betaalbaar te houden (vanaf 20€/maand excl. BTW).

Een van onze sterkste troeven is service. Bij problemen of onduidelijkheden kan er altijd contact opgenomen worden en helpen we jullie graag verder op weg.

De huurversie van ons programma FitsHotel Hybrid kan binnen de hotellicentie op verschillende computers worden geïnstalleerd zonder meerprijs.

Voor een juiste prijs en referentielijst, moet je zeker niet nalaten ons een mailtje te zenden. Wij sturen je dan graag een volledige prijslijst terug.

Online demo

Indien je graag hebt dat wij je op weg helpen met het programma kunnen we ook een online demo geven. Dit betekent dat wij via het internet ons computerscherm tonen. Terwijl wij je via de telefoon uitleg verstrekken, kijkt je als het ware over onze schouder mee hoe het pakket functioneert. Omdat deze demosessie wel wat tijd vergt, neemt je best contact op met ons om een afspraak te maken : 
+32 (0)50 50 19 76

Bestelformulier

Bestelformulier

Klaar om het programma te testen?

Ervaar een maand gratis en vrijblijvend ons programma!!!